چهارشنبه ۱۳ ژوئن ۱۸
تارنمای روزنامه نیویورک تایمز با معرفی ته دیگ به عنوان یک غذای ایرانی، امتحان آن را به خوانندگان خود توصیه کرد.در ادامه با عبیاتی همراه باشید.
سام سیفتون سردبیر بخش غذای روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، با معرفی ته دیگ تحت عنوان آن چه «ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی میگذارند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد.
در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که «افزون بر برنج، با مواد مختلفی چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است»، منتشر شده است.
غذاهای لذیذ و متنوع از جاذبههای گردشگری ایران بوده و در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارند.